Dissabte, dia de Finals a 4

Ja ha arribat el dia, demà dissabte es jugaran, probablement, els darrers partits oficials de la temporada pels nostres equips.

Infantil Femení, jugarà la Final a 4 de la categoria a Santa Coloma de Queralt, les jugadores d’Antonio Martín, que van amb tota la il·lusió i les ganes, buscaran donar la sorpresa contra un equip que només ha perdut un partit en tota la temporada, el TGN Bàsquet. El partit començarà a les 12:15h. Si l’ADT aconsegueix la victòria, tindrà el segon partit, la final, a les 18:30h contra l’equip que resulti guanyador de la primera semifinal entre les locals del CB Àguiles i el CB Valls. Si els nostres no aconsegueixen donar la sorpresa, jugaran a les 17:00h contra l’equip que perdi de la primera semifinal.

Cadet Femení A, jugarà la Final a 4 a Valls, el primer partit, conta el TGN Bàsquet, començarà a les 12:00h al Pavelló Joana Ballart. El segon partit, en cas d’aconseguir guanyar al TGN Bàsquet, serà a les 18:30h contra el guanyador del partit entre les locals, CB Valls, i el Reus Deportiu; si no fos el cas, seria el partit contra el perdedor, pel tercer i quart lloc classificatori a les 16:30h. Aquests segons partits no es disputaran al mateix pavelló, sinò que serà al Pavelló Xavi Tondo i Volpini, també de Valls.

Cadet Masculí A, l’equip que haurà d’anar més lluny per jugar aquesta Final a 4, i és que haurà de desplaçar-se a la capital del Baix Ebre, Tortosa. Hauran de agafar la carretera ben aviat, perquè el primer partit serà a les 10:30h del matí, precisament contra l’equip local, el CB Cantaires Tortosa, al Pavelló de Ferreries. El segon partit serà a les 18:30h en cas de sortir vencedor a la semifinal, o a les 16:30h en cas de no poder guanyar; i els partits seran contra el CB Valls o l’AB Salle Tarragona; també al Pavelló de Ferreries.

Sènior Pro Masculí, aquest equip no té Final a 4, però sí un importantíssim partit que pot decidir la categoria de l’equip la temporada vinent, Play-Out de permanència contra el CB Castellet. Després d’un bon partit auri-negre al primer partit, que va finalitzar amb un marcador contundent, 72 a 55, els nostres aniran a Sant Vicenç de Castellet amb una idea, tancar la eliminatòria i certificar la permanència sense la necessitat de jugar el tercer partit al Riu Clar Arena.

Una jornada amb molt en joc, ànims i sort a tots!

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?