Dos primers partits de la Lliga Catalana EBA

El nostre primer equip EBA ja ha disputat els dos primers partits de la Lliga Catalana, el tercer serà dimarts vinent a Alpicat.

L’ADT afrontava els tres partits de la fase de grups de Lliga Catalana en 5 dies, tres partits de pre-temporada on l’objectiu és ser capaços de millorar dia a dia, partit a partit. El primer va arribar la nit de divendres al Pavelló Municipal de Salou; l’ADT visitava un Salou amb més rodatge i que ja s’havia estrenat en amistosos i a la competició contra el CB Valls la setmana anterior, mentre que els nostres no havien pogut fer, ni tan sols, 5c5 a entrenaments; el conjunt de l’ex ADT Jesús Muñiz es va acabar imposant per 79 a 48.

El segon partit va arribar el dia següent, ahir mateix, quan els nostres visitaven un rival encara amb més rodatge que el Salou, el CB Valls, que va guanyar als salouencs la setmana anterior per 18 punts. L’ADT afrontava el partit amb l’objectiu de millorar números i sensacions del partit contra Salou; i es va aconseguir. Els nostres van arribar al descans amb avantatge al marcador, però el conjunt vallenc va posar-ho tot sobre la pista a partir del descans i van fer notar que porten ja dos mesos entrenant, aconseguint remuntar per endur-se el partit i la classificació a la Final a 8. Resultat final de 68 a 54.

El tercer dels partits serà dimarts a les 21.30h a Alpicat, Lleida, un equip que s’estrena a la categoria aquesta temporada.

Als partits ja han debutat totes les incorporacions que ha fet l’ADT aquests darrers dies; als que s’han sumat Roger Vaqué, Sergi P. Suárez , Marc Hernández, i els jugadors del Sènior B Guillem Blázquez i Josep Gisbert.

Fotografia de portada: Jonay González

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?