El Cadet Masculí A, tercer millor equip de Tarragona

Per finalitzar el repàs a les Finals a 4 disputades el darrer dissabte, passarem pel nostre Cadet Masculí A. Equip que ha repetit posició del Femení, i ha finalitzat la temporada com el tercer millor cadet de tota la província.

L’equip que més lluny ha hagut de marxar, ni menys ni més que a la capital del Baix Ebre, Tortosa. El primer partit enfrontava als nostres i al conjunt tortosí, que va manar al marcador des de l’inici i va deixar poques opcions als nostres. El resultat va ser de 50 a 27, un resultat massa abultat pel que ha sigut la temporada del nostre equip, tocava mentalitzar-se per guanyar a La Salle el tercer lloc.

I així va ser, els nostres van mostrar-se superiors a La Salle, aconseguint una victòria de dos dígits, 62 a 46; un resultat que va tancar la temporada i el cicle de cadet per la majoria, que afrontaran la propera temporada com a júniors de primer any. El campió de la categoria va acabar sent l’equip local, que va guanyar, també amb un resultat ampli, al CB Valls,, 58-31.

Felicitats per la gran temporada!

Jero Martínez

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?