El cadet masculí enceta la segona setmana d’entrenaments

L’equip cadet masculí A de Marc Hernández.
El cadet masculí de l’ADT enceta aquest dilluns la segona setmana d’entrenaments de pretemporada al Riu Clar Arena. L’entrenador de l’equip, Marc Hernández, ha explicat que “els primers dies han estat positius perquè, tot i que es nota una mica el descans de l’estiu, els nois han vingut amb moltes ganes i il·lusió per treballar”. En aquest sentit, Hernández ha assenyalat que “estic molt satisfet perquè es nota que “tenim la voluntat que aquest any sigui profitós”.
Actualment, l’equip cadet A compta amb set jugadors confirmats i resta a l’espera de confirmar dos fitxatges per completar una plantilla que tindrà entre 9 i 10 fitxes, per tal de donar oportunitats als nois del cadet B.
Pel que fa als objectius de l’equip, Marc Hernández ha cometat que “a nivell de resultats volem acabar el més amunt possible, però és molt important també el treball de formació”. El tècnic ha destacat que “aquest és el tercer any que estic amb molts d’ells i després de fer més èmfasi en la tècnica el primera any i en la tàctica el segon, enguany volem lligar-ho tot, que els nois juguis amb més fluïdesa i que continuin pujant categories dins del club”.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?