El Campus d’Estiu ADT, en marxa!

Aquest dilluns ha començat la 36a Edició del Campus d’Estiu ADT, que ha estrenat enguany un format diferent, en part, per les mesures de seguretat i higiene arran de la pandèmia de la Covid-19; però que no està evitant que els participants ho passin el millor possible!

Una cinquantena de participants estan gaudint del campus de l’ADT amb més bàsquet que mai, des de l’arribada a les 9h fins les 13h, bàsquet, bàsquet i bàsquet; amb una aturada de 30 minuts a les 11h per esmorzar i petites aturades per hidratar-se entre els exercicis. Els monitors, que també són entrenadors a la nostra entitat, intentaran que la pausa de quasi 4 mesos per la pandèmia es noti el menys possible a la tornada de les competicions per la temporada 2020-2021.

A més a més, i com un altra novetat, tots els participants, excepte els més petits d’Escobol i Pre-mini, estan gaudint d’una màquina de tir, aportada per l’IBC Academy, que els permet millorar la seva tècnica, i en concret el seu tir, amb una eina que utilitzen molt sovint als Estats Units d’Amèrica, i cada cop més al continent europeu.

I no ens oblidem de les mesures de seguretat, que estan sent les més adients per tal de minimitzar riscos i continuar gaudint: amb control de temperatura abans de pujar a l’autocar, mascareta obligatòria excepte pels esportistes durant les sessions, desinfecció de material, de mans i de sabates…

La primera setmana està plena amb el màxim de 50 participants, però si no vols perdre’t el Campus d’Estiu encara ets a temps d’inscriure’t a la segona setmana, del 13 al 17 de juliol, i la tercera, del 20 al 24, també del mes de juliol.. però no esperis més, perquè sinó et pots quedar sense la teva plaça, fes la inscripció a https://www.adtorreforta.com/campus/Per només 75€, 20 hores de bàsquet en una setmana i sessions amb la màquina de tir!

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?