El Júnior Femení A i B finalitzen la primera fase

Catorze partits disputats, dotze victòries i només dues derrotes. És el bagatge del nostre Júnior Femení A durant la primera fase de la temporada, que va finalitzar aquest cap de setmana amb la victòria al Morell per 27 a 52.

Les nostres han guanyat a tots els equips del grup, excepte l’AE Claret, líder invicte de la categoria, amb 886 punts a favor i 572 en contra, segons millors números del grup, només superat pel líder Claret. La primera fase va començar el 29 de setembre al Riu Clar Arena contra el Bàsquet l’Arboç amb el resultat final de 85 a 40.

Aquest cap de setmana l’equip descansarà i començarà la segona fase diumenge 1 de març contra Salle Ploms Reus Verd, equip que ha quedat en primera posició del seu grup a la fase prèvia amb 13 victòries i 1 derrota, lideratge compartit amb la Salle Tarragona, que també està al nou grup, junt amb el Manyanet Reus. Del grup de la fase prèvia segueixen el TGN Bàsquet B, equip que els nostres van batre als dos partits disputats; i l’AE Claret, equip al que les nostres cada cop s’apropen més i intentaran superar ja a la segona jornada, el dissabte 7 de març.

Al grup 03 de la segona fase jugarà el Júnior Femení B, que s’enfrontarà a equips com Sant Pere i Sant Pau, Bàsquet Sant Pau, l’AE Claret Groc i el Bàsquet l’Arboç, per intentar acabar la temporada el millor classificats possible. A la primera fase l’equip va finalitzar en vuitena posició, superant al Bàsquet Sant Pau; amb un balanç de 3 victòries i 13 derrotes, 644 punts a favor i 957 en contra. Ara, a la segona fase, amb equips d’un nivell més parer les jugadores entrenades per David Tomé i Mireia Barberà segur que milloren els resultats. Com l’A, començarien la segona fase la setmana vinent, però com que es tracta d’un grup impar, un equip ha de descansar, i l’atzar ha decidit que sigui el nostre, per tant el primer partit serà dissabte 7 de març contra l’AE Claret Groc.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?