El Sènior Femení comença la segona fase amb victòria

El nostre Sènior Femení de Tercera Catalana ja ha començat la segona fase de la competició, una segona fase on els rivals seran els mateixos de la Fase Prèvia i els equips dels grups de Lleida, però les nostres només jugaran contra els equips lleidatans.

13 equips formen el grup 6 de la Fase Regular de la Tercera Categoria Femenina del Bàsquet Català; set equips tarragonins i sis equips de Lleida; entre els tarragonins no jugaran més, sinó que comptaran els resultats de la Fase Prèvia jugada a la primera part de la temporada, on les nostres van acabar amb sis victòries i sis derrotes als dotze partits que es van jugar. Ara mateix a la classificació el nostre equip està tercer, per darrera del Morell i La Salle, encara que els equips de Lleida porten alguns partits menys jugats.

El primer partit d’aquesta segona fase va ser dissabte passat contra el CB Cervera, equip que a la fase prèvia només havia perdut dos partis; en un marcador final, ajustat però merescut, 52 a 55; tot i les baixes les nostres es van poder imposar remuntant el partit al darrer quart, amb la important ajuda de les júniors Mar Judal i Tara Tangara.

El proper partit serà contra el cuer de la classificació, el CN Tàrrega, al Riu Clar Arena, aquest dissabte 8 de febrer just després de que finalitzi el partit del nostre primer equip contra el CB Igualada, a les 20:15h.

 

Leave a Comment

0
Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?