El teu Campus ja ha arribat!

L’ESTIU MÉS COMPLET!

Siguis d’on siguis, busquis el que busquis, el teu Campus ja està aquí, enguany amb més opcions que mai!

Davant de la situació que estem vivint, de les grans dificultats que tots i totes hem patit com no poder gaudir de l’aire lliure o dels nostres amics,  creiem que tots ens mereixem una estona lúdica, divertida, plena d’alegria i quina manera millor de passar-ho bé i conèixer gent que l’esport!

Els campus es faran a un entorn privilegiat, com ho és el Campus Educatiu de Tarragona, anteriorment conegut també con Universitat Laboral o Complex Educatiu de Tarragona. Aquest complex compta amb grans espais a l’aire lliure, plens de naturalesa, amb sales polivalents, gimnàs, rocòdrom i pistes de diferents esports com bàsquet, futbol, rugbi i atletisme.

Els tres campus comptaran amb responsables Covid-19 i un protocol que serà d’obligat compliment tant pels esportistes, com pels monitors, elaborat pel departament de prevenció de l’ADT amb l’aprovació de l’Ajuntament de Tarragona i la Generalitat de Catalunya.

Perquè tot aixó funcioni comptem amb un staff professional, responsable i amb una gran motivació.

CAMPUS D’ESTIU

Amb aquesta edició ja seran 37 anys fent esport a l’estiu!

El campus és una activitat lúdica dirigida a joves de 4 a 18 anys, que vulguin practicar esport durant l’estiu. Aquest esdeveniment és el més esperat de tot l’any per nenes i nens d’arreu, ja que a cada edició hi ha una participació total que ronda els 800 nens i nenes repartits en 4 setmanes.

El campus arriba a tota la província, proporcionant parades d’autobús que apropen a les participants a les nostres instal·lacions, ubicades al Complex Educatiu del Tarragonès (antiga universitat laboral). Gràcies a aquesta ubicació comptem amb un lloc únic, que combina grans espais a l’aire lliure i zones de gran qualitat com la piscina!

Durant aquestes estades es fan grups, on cada un d’aquests durà a terme activitats adaptades a la seva edat, combinant activitats esportives i dinàmiques, així com competicions inclusives. A més a més, hi ha una activitat sorpresa cada setmana!

No ho dubtis, apunta’t ja!

Afanya’t, reserva la teva plaça, que són limitades!

CAMPUS SEA

Un campus únic dirigit a aquells joves d’entre 4 i 16 anys amb necessitats educatives especials. El campus, a través de l’esport i l’activitat física ofereix un entorn segur on poder desenvolupar aptituds físiques, habilitats socials, i els valors de l’esport.

Volem oferir un espai rodejat de naturalesa i alhora segur pels participants, on puguin gaudir de l’activitat física, divertir-se i aprendre en companyia d’amics i amigues. L’esport és important per a tots, ja que ajuda al desenvolupament físic, motriu i estimula les capacitats socials, mentals i sobretot la diversió.

Creiem en la pràctica esportiva i les activitats igualitàries, sense discriminar per situació social o adaptativa. Per això els fem un campus únic i adaptat per a ells, on totes les activitats s’adeqüen a les necessitats dels participants, perquè cada un d’ells gaudeixi al màxim de la seva experiència.

Perquè tot això funcioni comptem amb un staff professional, responsable i ple d’energia!

– Equip de psicòlegs encarregats de l’organització del campus i del seguiment d’aquest.
– Preparadors físics especialistes en esport adaptat que donaran suport als monitors durant les activitats del campus.
– Fisioterapeutes que ajudaran a adequar i adaptar les activitats a cada participant.
– Vetlladores que treballaran per la comoditat i cura de totes i tots els participants.
– Monitors que acompanyaran als participants durant les activitats programades.

CAMPUS ONEM

Aquest campus està dissenyat pels amants del bàsquet!

Consta de dos torns d’una setmana cadascun on gaudiràs del bàsquet les 24 hores del dia,  ja que s’organitzaran entrenaments, competicions i jocs des del matí fins la nit! Per això el campus inclou pensió completa els 6 dies.

Una gran oportunitat perquè jugadors de tots els nivells practiquin l’esport que més els hi agrada i millorin les seves habilitats a cada entrenament. Durant el matí es faran entrenaments destinats a la millora individual, tant física com tècnica amb l’ajuda de les noves tecnologies que ens facilitaran la millora i l’aprenentatge. La tarda estarà programada per fer competicions entre els participants i a la nit s’organitzaran jocs nocturns perquè t’ho passis d’allò més bé.

En aquests dies podràs conèixer gent del món del bàsquet, millorar la teva tècnica i tàctica amb els millors entrenadors i preparadors del territori nacional i part de l’estranger i podrem . Tot això dins d’unes insuperables instal·lacions que compten amb piscina, gimnàs, sales polivalents, etc.

Recorda que hi ha places limitades, no tardis en inscriure’t!

Si vols millorar i acabar la temporada de la millor forma possible, APUNTA’T!

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?