Escobol i Pre-mini, el futur de l’ADT

Acabem el repàs dels nostres equips amb els més petits, els nens d’Escobol i Pre-mini, que són el futur de la nostra entitat.

Els equips, entrenats per Paula, Samba i amb l’ajuda d’Antonio, estan completament federats, i competeixen a les trobades d’escoles de bàsquet que organitza regularment la Representació Territorial de la Federació i la mateixa Federació, així com a altres trobades o partits amistosos organitzades pels diferents clubs i pel nostre.

Més d’una vintena de jugadors composen aquests equips, equips que entrenen un mínim de tres dies a la setmana i on la millora dels jugadors és visible cada setmana que passa. Durant el confinament, per no quedar-se parats i continuar creixent els entrenadors els estan enviant reptes i entrenaments específics per a ells, que han de fer i han d’enviar en format vídeo als mateixos entrenadors, per tal de tornar millor que mai d’aquest temps de lluita contra el virus.

Ara, també amb el projecte BQ Al Cole fomentat des de l’ADT i la Fundació del Bàsquet Català, el nostre club està demostrant una clara aposta pel futur i el foment del nostre esport ja des de ben petits.

Us recomanem que seguiu atents a les nostres xarxes socials, esperaran més sorpreses durant aquestes setmanes!

Leave a Comment

0
Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?