Festa Cloenda temp. 2017-2018

Com cada any, un cop acabada la temporada per als nostres equips, el nostre club organitza una gran Festa de Cloenda per celebrar tots els èxits del curs i donar per finalitzada la que ha sigut una bona temporada per l’AD Torreforta.

Enguany celebrarem la Festa de Cloenda aquest mateix dissabte dia 9 de juny amb un conjunt d’activitats, tals com una tarda plena de partits 3×3 al nostre pavelló (a partir de les 17:30h) on podrà participar tothom, i tothom és tothom, famílies, amics, els nostres jugadors (de la base i del primer equip), entrenadors, col·laboradors… i fins i tot la Junta Directiva del club. També, a les 21:00h començarà la gran barbacoa per sopar tots junts a la pista exterior del Riu Clar Arena; el preu de la BBQ és de 8€, però si et passes per la oficina fins demà dijous pots aconseguir un ticket de barbacoa + beguda per 7€ (6€ la barbacoa i 1€ la beguda).

També es faran, durant la tarda i la nit diferents sortejos on es rifaran productes com: una nit d’hotel per a dues persones al Hotel Tarraco Park (4*)un smartphone Huawey P10 (cortesia de Plus Servicios Vila-Seca), entre d’altres.

T’esperem aquest dissabte per celebrar, no t’ho perdis!

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?