Finals a 4: “Anirem amb la il·lusió i les ganes de donar la sorpresa”

Aquest dissabte són quatre els equips del nostre club que es juguen molt: els i les Cadets A i les Infantils disputaran la Final a 4 terriorial, mentre que el Sènior Pro anirà una mica més lluny a jugar-se la permanència a la Tercera Categoria.

Hem parlat amb l’entrenador i una de les jugadores del nostre Infantil Femení, que anirà a Santa Coloma de Queralt a intentar donar la sorpresa, sobre la temporada, i més en particular, sobre aquesta cita.

Preguntats per les sensacions de la temporada, els dos destaquen el gran treball i la millora continua durant aquesta temporada; mentre que l’entrenador, Antonio Martín, destaca “la evolució de menys a més que ha anat tenint l’equip des de l’inici”, la jugadora Laia Roldán fa referència a “la gran família que ha format l’equip, on ens recolzem mutuament i lluitem totes juntes per arribar el més lluny possible, millorant totes juntes”.
Respecte les sensacions de cara a la Final a 4 la resposte és unànime: hi ha moltes ganes i il·lusió per jugar-la aquest dissabte.

L’entrenador ho ha tingut clar des que va començar la temporada: “des de l’inici sempre he dit que aquest equip arribaria a la Final a 4, així que aquest era l’objectiu”, segur que ha ajudat a complir aquest objectiu la pinya que han format les jugadores.

Aquest equip porta treballant junt dues temporades, la passada, competint en Nivell B1 de Pre-Infantil i aquesta, l’entrenador destaca un canvi abismal entre les dues temporades, on la primera temporada “vam haver de fer més treball per millorar la cohesió de l’equip, que el deportiu; amb l’objectiu d’aconseguir el que s’ha aconseguit, que la unió de l’equip fos un factor clau per millorar individual i colectivament. També la incorporació del David Tomé al cos tècnic ha estat molt positiva; ha ajudat molt a cohesionar més l’equip i les seves idees, amb les meves, han fet possible la gran millora en el nostre joc.”.
D’altra banda, la Laia diu que “afrontem la Final amb moltes ganes de deixar-ho tot a la pista del CB Àguiles i lluitar tots els partits, on volen demostrar el que valen.”.

A falta de partits de competició, aquestes dues setmanes de preparació l’equip ha augmentat la intensitat als entrenaments, i ho destaquen els dos, amb conceptes nous que han enseñat els entrenadors per intentar donar la sorpresa.

Aquest ja és un equip guanyador, i com diu l’Antonio: “En un partit de bàsquet mai hi ha res escrit, pot passar qualsevol cosa”.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?