Finestra de seleccions FIBA Afrobasket

Durant la setmana passada es van jugar les finestres de seleccions on van participar dos jugadors auri-negres als partits de classificació del FIBA Afrobasket: Sergio Rovira i Deng Mayot.

Per part de Sergio Rovira, va debutar, jugant els seus primers minuts a competició oficial FIBA, amb Guinea Equatorial dissabte, quan va disputar 4 minuts del partit. La seva selecció va perdre el primer partit per 20-0 contra Camerun, ja que no van arribar a temps per passar els tests PCR previs; el segon partit també el van perdre, contra Costa d’Ivori, 93 a 50, on Sergio va debutar; i el tercer partit tampoc el van poder guanyar, en un final molt polèmic contra Guinea, 71-80. La selecció de Guinea Equatorial no es classificarà per l’Afrobasket perl bàsquet average amb Guinea, per només 2 punts.

D’altra banda, Deng Mayot, amb la seva selecció de Sudan del Sud, sí que va aconseguir la classificació per l’Afrobasket, guanyant el segon partit que va disputar, contra Mali, remuntant el marcador advers de la primera part, i finalitzant 65 a 69. El primer partit el va guanyar Nigèria, 75 a 70, i el darrer, amb res en joc ja per Sudan del Sud, el va guanyar Rwanda, també per una curta diferència de 58 a 62. La selecció de Deng ha finalitzat la fase classificatòria en segona posició, amb 3 victòries i 3 derrotes de balanç.

Leave a Comment

0
Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?