Gairebé 4.000 espectadors gaudeixen del Circuito Movistar de Tarragona

Gran èxit de públic i organitzatiu del Circuito de Pretemporada Movistar by Liga Endesa, que durant tres dies ha omplert amb el millor bàsquet d’Europa el Palau d’Esports Catalunya de Tarragona. Organitzat per l’Associació Deportiva Torreforta (ADT) i l’ACB, l’esdeveniment ha reunit gairebé 4.000 espectadors en els tres dies de competició que ha reunit el Kirolbet Baskonia, el Delteco GBC, el Cafés Candelas Breogán, l’Iberostar Tenerife, el Tecnyconta Zaragoza, el Partizan de Belgrad serbi i el TAU Castelló, de LEB Or.

El president de l’ADT, Robert Hernández, ha explicat que “estem molt satisfets de l’organització i de la resposta del públic davant el Circuito Movistar de Tarragona”. El màxim mandatari del club de Ponent ha assenyalat que “ha estat una manera de saber que estem preparats per fer esdeveniments i de posar Tarragona en el mapa, gràcies a la gran difusió i l’impacte mediàtic, amb els sis partits emesos en directe per televisió i xarxes socials”. El president de l’ADT ha comentat que “després de descansar uns dies, estudiarem nous reptes de cara al futur, ja sigui repetir el Circuito Movistar o algun esdeveniment similar, per tal de consolidar la posició assolida i continuar aprofitant el llegat dels Jocs Mediterranis”.

Robert Hernández ha destacat també “el balanç positiu de l’ACB i dels equips participants, que han marxat contents i satisfets de les instal·lacions i amb una imatge molt positiva de la nostra ciutat”. El president dels de Torreforta ha afirmat que “des de l’organització ACB ens han demanat més exigència i més mentalitat d’esdeveniment gran, però els hem demostrat que som capaços d’organitzar esdeveniments d’aquesta envergadura”.

En el vessant esportiu, cal destacar les dues victòries aconseguides pel Baskonia i el Tenerife, una victòria per Zaragoza i GBC, mentre que Partizan va sumar dues derrotes, per una desfesta de Breogán i TAU Castelló. Entre els jugadors que van delectar els aficionats, van destacar, entre altres, Sebas Saiz (Tenerife), Miquel Salvó (GBC) o Marcus Paige (Partizan).

RESULTATS CIRCUITO MOVISTAR TARRAGONA:

Divendres 7 de setembre
Tecnyconta Zaragoza 86 Iberostar Tenerife 91
Cafés Candelas Breogán 62 KIROLBET Baskonia 83

Dissabte 8 de setembre
Tecnyconta Zaragoza 87 Partizan Belgrado 81
TAU Castelló 60 Delteco GBC 83

Diumenge 9 de setembre
Delteco GBC 70 KIROLBET Baskonia 77
Iberostar Tenerife 103 Partizan Belgrado 65

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?