Gran èxit de la segona edició del 3×3 One M

 

Aquest diumenge, el Casal Esportiu de Riu Clar va ser l’escenari de la primera edició del 3×3 One M, organizat per l’Associació Deportiva Torreforta amb la col·laboració de la Federació Catalana de Basquetbol. Gairebé una setentena d’equips, en totes les categories, van prendre part en una trobada que va aplegar més de 300 esportistes sobre el parquet tarragoní. Tots ells van rebre obsequis dels diferents patrocinadors i col·laboradors que van fer possible el torneig, com l’Ajuntament de Tarragona, el Patronat Municipal d’Esports, Wala, Restarraco i Coca Cola Iberian Partners. 
Cal destacar la presència de jugadors i jugadores arribats de diversos punts de la geografia catalana. En categories de formació vam poder gaudir de nois i noies que juguen en categories preferent, mentre que en sènior van mostrar el seu basquetbol jugadors de Copa Catalunya (Óscar Souto, Joan Clavería o Eloi Galofré); Lliga EBA (l’exADT Xavi Guirao o el tarragoní Lluís Jacas) i LEB Plata (el tarragoní Adrià Baiget o el dominicà Mike Torres), així com competidors internacionals com el serbi Marko Pejanovic.
El guanyador en categoria sènior PRO, amb un premi de 250 euros en metàl·lic, va ser l’equip 50 Sombras de Mike, que es va imposar en la final a l’equip Katanas Serbias.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?