Guillem Blázquez debuta a la Lliga EBA

El jugador del Sènior Masculí B de l’ADT, Guillem Blázquez, va debutar dissabte a la Lliga EBA amb el primer equip, disputant 4 minuts del partit contra el Cochesinternet.net Alpicat.

Guillem, base nascut l’any 2000, format al CBT i al Ploms, va arribar trepitjant fort a l’ADT, debutant abans amb el primer equip a Primera Catalana el 30 de setembre de 2018 contra el Nou Bàsquet Olesa, que amb el Sènior B, on va haver d’esperar dues setmanes després d’aquell partit per jugar el seu primer partit, contra l’AE Claret, i on va fer 6 punts. Amb el Sènior Masculí A no va tornar ni aquella temporada ni la següent, per decisions de l’entrenador que hi havia, malgrat aixó, des del principi es va convertir en una peça clau al filial per tots els entrenadors que ha tingut gràcies a la seva regularitat.

Quan vam tornar als entrenaments, Guillem va estar des del principi amb la dinàmica del primer equip EBA, que s’estava formant, i va formar-ne part, junt amb el també jugador del Sènior B Josep Gisbert, del planter de jugadors que va participar a la Lliga Catalana EBA, disputant un total de 18 minuts entre els tres partits. A la Lliga EBA aquesta ha sigut la seva segona convocatòria per partit, ja va estar al partit contra el CB Igualada, però va debutar ahir, sortint al tercer quart i aportant una recuperació i una assistència als tres minuts i mig que va disputar. Guillem és el segon jugador del Sènior B que ha fet debutar Borja San Miguel aquesta temporada a Lliga EBA, abans ho va fer Sergio Rovira al partit contra el CB Valls.

En declaracions, Guillem afirma estar “molt agraït al club i als entrenadors de l’equip per la confiança i la oportunitat, vaig gaudir molt a pista i tinc moltes ganes de més, continuaré treballant amb il·lusió”.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?