Haurem d’esperar

Aquest dimarts la UFEC i la Federació Catalana de Basquetbol van anunciar que s’ajornava l’inici de les competicions de no promoció 15 dies, i començarien junt amb les categories de promoció, el 31 d’octubre i 1 de novembre, amb el següent comunicat:

Seguint les indicacions i recomanacions de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) així com de les autoritats sanitàries, la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ajorna l’inici de totes les seves competicions, d’àmbit català, durant 15 dies i dins les mesures extraordinàries per contenir l’expansió de la pandèmia causada per la Covid-19. Aquest ajornament afectarà, cada cap de setmana, a 1.000 partits i un total de 30.000 participants. 

Aquesta decisió s’ha pres dins la situació d’excepcionalitat a causa de la Covid-19, i tot seguint les recomanacions de les autoritats competents; revisable segons l’evolució de la situació epidemiològica per coronavirus. La mesura però, no afectarà a la pràctica i desenvolupament dels entrenaments dels equips dins els seus clubs. Els Campionats de Catalunya com els Campionats de Promoció arrencaran, si les autoritats així ho indiquen i autoritzen, el cap de setmana del 31 d’octubre i 1 de novembre amb la disputa de la 3a jornada i 1a jornada respectivament.

La Federació Catalana de Basquetbol seguirà en contacte amb els representants de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física i es mantindrà atenta a qualsevol altre recomanació que s’indiqui per part d’ella o de les autoritats competents.

Una vegada més demanem als clubs afiliats comprensió, responsabilitat i col·laboració davant aquestes mesures que són en benefici de tots i totes.

Avui, a dos dies de l’inici de la Lliga EBA i de l’estrena, nou anys després, de l’ADT a categoria nacional, la FEB ha comunicat als clubs la decisió d’ajornar l’inici de tota la Conferència C una setmana, és a dir, l’esperat debut tindrà lloc el proper diumenge 25 d’octubre a la pista del també debutant Cochesinternet.net Alpicat. Comunicat FEB:

A su vez, la jornada 1 de la Conferencia C previsto para este fin de semana (16-18 de octubre de 2020), deberá fijar una nueva fecha para los encuentros entre los equipos implicados debiendo disputarse antes de la finalización de la primera vuelta (17 de enero de 2021) y debiendo comunicarse a la FEB la fecha acordada con anterioridad al 15 de noviembre de 2020. En caso que en fecha 15 de noviembre de 2020 no se haya acordado la fecha de celebración, ésta será determinada por la Federación Española de Baloncesto. La competición en esta Conferencia comenzará el fin de semana del 23-25 de octubre de 2020 coincidiendo con la jornada 2 conforme al calendario de la competición.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?