Ja coneixem els primers calendaris!

Als darrers dies hem anat coneixent els primers calendaris de la nova temporada, la 2019-2020.

Els calendaris que ha fet públics la Federació Catalana de Basquetbol són els de les competicions catalanes; a l’ADT ja en coneixem quatre.

En primer lloc, el calendari de la Segona Categoria del Bàsquet Català, on competirà el nostre primer equip, ens ha permet saber que la meitat dels equips que composen el Grup 5 seran equips de la Territorial; aquest són: l’AB Vendrell, el CB Valls i nosaltres, després de perdre la categoria el curs passat; el Reus Deportiu i Salle Reus Ploms, que s’estrenaran després de l’ascens de Tercera la temporada passada; i el Morell i el Manyanet Reus que repetiran categoria respecte l’any passat.

Els derbis vindran molt seguits aquesta temporada, primer, a la segona i tercera jornada els nostres s’enfrontaran dos dels equips de Reus, els Ploms i el Deportiu; i els quatre restants també vindran de cop: jornades 8, 9, 10 i 11, els nostres rebran Vendrell i Valls, i visitaran Morell i Manyanet.
El primer partit enfrontarà l’ADT a casa amb el CB Sant Josep Obrer dissabte 28 de setembre a les 19h.

També coneixem el calendari del nostre Sènior B, que repetirà categoria després d’haver aconseguit la permanència al play-out contra Castellet el passat mes de juny. Els nostres començaran la competició dissabte 28 de setembre visitant a un equip que estrenarà categoria, el també sènior B de l’AB El Vendrell. Només tindrem un partit de rivalitat local, serà contra Teresianes, i ha tocat aviat, serà a la jornada 3.

Dues novetats per aquesta nova temporada

Una de les novetats d’aquesta temporada és que l’ADT comptarà amb un equip al grup especial Júnior de primer any, on competirà amb els millors júniors del 2003 de Catalunya. Compartirà grup amb els Ploms i amb el CB Tarragona, de la Territorial; i començarà a la segona jornada, diumenge 6 d’octubre a les 12:15h.

Una altra novetat d’enguany serà el Cadet Masculí Interterritorial que tindrem, que començarà la lliga al pavelló del Bàsket Almeda dissabte 28 de setembre a les 16h.

Que no t’ho expliquin!

Als propers dies anirem coneixent més calendaris i novetats de cara a la nova temporada, no t’ho vols perdre? Doncs segueix-nos a les nostres xarxes socials!

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?