#JoHiSeré aquest dissabte al Riu Clar Arena

Després de dues victòries consecutives, el primer equip de l’ADT rebrà al Bàsket Almeda en un parti molt important per apropar-nos a la zona capdavantera de la classificació. Els de Cornellà de Llobregat arriben al Riu Clar Arena amb tres victòries en tres partits, sent ja l’únic equip que no coneix la derrota en aquest inici de Primera Catalana; s’espera un pavelló amb un gran ambient gràcies a la iniciativa del club convidant a tota la base a assistir-hi i animar al primer equip. El partit començarà a les 19h, i Toni Larramona sap que la darrera victòria a la pista del CB Prat ha de donar la confiança i les ganes per sortir demà a guanyar i sumar una tercera victòria que seria molt important, tenint en compte la igualtat que hi ha al grup, i que la setmana vinent els nostres tornaran a jugar al Riu Clar Arena.

El Sènior Pro, d’altra banda, haurà d’anar a Reus per intentar retrobar-se amb la victòria, després d’un partit contra el Claret de Valls amb importants baixes i que va acabar, malgrat la lluita dels nostres, amb derrota; el partit es jugarà a la pista el Col·legi La Salle Reus, diumenge a les 19:30h. El tercer sènior masculí del club, el Sènior C, haurà d’anar a Calafell, on esperarà un equip que, com els nostres, encara no coneix la victòria, diumenge a les 19:45. Per la línia femenina, el Sènior Femení s’enfrontarà al CB Valls en el que serà un intent per sumar la tercera victòria i no despenjar-se de la primera posició, que actualment ocupa el Manyanet Reus; dissabte a les 19:30h.

[event_blocks id=”4196″ title=”20 i 21 d’octubre” event=”” team=”0″ league=”0″ season=”0″ venue=”0″ status=”default” format=”default” date=”range” date_from=”2018-10-20″ date_to=”2018-10-21″ date_past=”” date_future=”” date_relative=”0″ day=”” number=”30″ orderby=”default” order=”default” show_all_events_link=”0″ align=”none”]

Leave a Comment

0
Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?