Júnior Femení B, el compromís de no rendir-se

Comença un nou dia i una nova setmana, i avui us parlarem del Junior femení B, equip que està competint a la categoria Júnior Nivell B de la Territorial.

L’equip esta format per 10 jugadores, on hi ha tres cadets de segon any, dues júniors de segon any i la resta, cinc, són júnior de primer any, les cuals, totes, porten jugant al club molts anys, excepte la Ruth, que va venir al club aquesta temporada, després de quedar encantada amb la seva participació al Campus d’Estiu ADT 2019.

La primera fase l’equip va estar competint contra equips nivell A i nivell B, tots barrejats, i a les nostres no els va anar com els hagués agradat, aconseguint tres victòries als setze partits disputats, tot i aixó, després de la primera volta d’aquesta fase l’equip va comenzar a ensenyar un millor joc i va comenzar a competir gairebé contra tots els equips del grup.

Ara just acaba de donar inici la segona fase per aquest equip, i ho va fer amb una còmode victòria contra l’AE Claret amb el resultat final de 38-67 per les nostres.
Una vegada es torni a posar en marxa la competició segur que podrem gaudir de més partits i més victòries d’aquest equip, que com deiem abans va començar malament però cada vegada més, treballa per anar a millor.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?