Júnior Masculí, un equip especial

Comencem el segon cap de setmana d’aquests moments excepcionals parlant d’un equip “especial” que hauria d’acabar la primera fase de la competició, precisament, la jornada d’aquest cap de setmana: el Júnior Masculí, que està competint en categoria Júnior Especial de Primer Any.

Un equip format per vuit jugadors que ja hi eren al nostre club l’any passat, al Cadet Masculí A que es va proclamar com el tercer millor cadet masculí de la Territorial: Marc Moreno, Nacho Fernández, Gabri Mansilla, Leo Nabaza, Ale Fernández, Álex Garrido, Hugo Hurtado i Raül Blaya; i dues incorporacions provinents del cadet, també territorial, del TGN Bàsquet, Pol Fernàndez i Pol Farell. L’equip compta també amb el reforç del cadet Hugo Tassara.

La temporada començava amb el repte de competir contra equips que arriben a la categoria especial des de cadets interterritorials i preferents, mentre que la majoria dels nostres no han passat mai de les competicions territorials; malgrat aquest fet, els nostres estàs ensenyant a tots que amb esforç, joc en equip, il·lusió, i alguna cosa més es pot.
La temporada va començar per l’ADT el 6 d’octubre, i els nostres van començar sorprenent a tots i imposant-se al CN Sabadell sumant la primera victòria a l’estrena de la categoria, 55-50, ara, quasi sis mesos després d’aquest inici tocava donar per finalitzada la primera fase, amb quatre victòries als divuit partits jugats, restant dues jornades, aquestes suspeses, per acabar i esperar la segona fase amb il·lusió.

Les quatre victòries han arribat contra el CN Sabadell, l’AE Minguella, CB Tarragona i CB Gavà; aquestes dues últimes van arribar de manera consecutiva. Els dos partits que falten per finalitzar la primera fase són el CB Cerdanyola a casa, a la primera volta els nostres van fer un partidàs i competir fins al final contra un dels equips de la zona alta; i l’AE Minguella a Badalona, equip al que ja se’l va guanyar al darrer partit de la primera volta a casa.

Leave a Comment

0
Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?