La Lliga Catalana EBA, en 5 dies

Quasi set mesos després dels darrers partits oficials avui, 2 d’octubre, tornem, i ho farem amb l’estrena del nostre primer equip EBA a la Lliga Catalana, un retorn especial i és que no només és el de les competicions oficials, també ho és el de l’ADT a lligues semi-professionals nou anys després.

Avui l’ADT disputarà al Pavelló Municipal de Salou a les 21.30h el partit de la primera jornada de la Lliga Catalana EBA contra el CB Salou. El primer partit també de la nostra pre-temporada, però no l’últim, i és que hi haurà el segon demà mateix a Valls, amb assistència de públic; i el tercer dimarts vinent a la localitat del Segrià, Alpicat. L’equip que jugarà la Lliga Catalana estarà format per les tres renovacions de l’equip: Marc Hernández, Sergi P. Suárez i Roger Vaqué; tres reforços del Sènior B de Tercera Catalala: Àlex Santos, Josep Gisbert i Guillem Blázquez, que porten en dinàmica del primer equip des de l’inici i s’estrenaran a la categoria; i les sis noves incorporacions ja anunciades: Kasparas Berenis, Kadji, Deng, Andreas Ariza, Javi Cal i Nacho Condés.

Respecte les noves incoporacions:

  • Nacho Condés. Format a la pedrera de dos equips ACB: el Reial Madrid i el Movistar Estudiantes; s’incorpora a l’equip EBA de l’ADT provinent del filial de l’Estudiantes, també de lliga EBA, on va jugar 22 partits, amb 17:54 minuts per partit i 4,6 punts.
  • Javi Cal. També format a la pedrera d’un equip ACB, l’Obradoiro CAB, on va arribar a estar convocat i disputar algun partit amb el primer equip. Té experiència a la categoria, al filial de l’Obradoiro, durant les darreres tres temporades; a la darrera va disputar 17 partits, amb una mitjana de 28 minuts i 9,5 punts.
  • Andreas Ariza. Jugador provinent del CB Morell que ha acabat líder del seu grup de Segona Catalana que afronta el nou repte amb l’ADT; primera experiència del jugador a la categoria, encara que ja va estar convocat amb el LEB Plata del CBT quan l’Andreas formava part del segon equip. La temporada passada va fer 54 punts als 19 partits que va disputar.
  • Kasparas Berenis. Jugador de Lituània que compta també amb experiència a la Lliga EBA la darrera temporada al Basket Cartagena, on va promitjar la temporada passada 20 minuts i 6 punts als 24 partits que va jugar.
  • Kadji. Nou jugador de l’equip, camerunès, que s’incorpora al projecte EBA després d’estar dues temporades a la categoria, la primera amb el CB Terra d’Alfàs del Pi i la segona amb el Mataró Boet Parc, promitjant 32 minuts amb 17 punts i 6 rebots a la primera, i 30 minuts amb 14 punts i 9 rebots a la segona temporada.
  • Deng Mayot. Jugador sortit a la pedrera del Manresa, on va arribar a debutar a la ACB jugant 2 partits. Pivot de Sudan del Sud amb 5 temporades d’experiència a la Lliga EBA. La darrera al CB Esparreguera, on va disputar 20 partits, promitjant 13 minuts i 6 punts.

 

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?