La Penya, al Riu Clar Arena

Apassionant jornada de bàsquet la que tenim aquest cap de setmana, amb tres equips de competicions catalanes debutant al Riu Clar Arena i el primer derbi a Segona Catalana.

Tres partits pel matí i altres tres per la tarda és el que viurem al nostre pavelló demà dissabte, amb un plat fort, i és que la Penya visitarà el Riu Clar Arena! A les 9:15h començarà la jornada amb el Pre-infantil Masculí, que rebrà al Salle Ploms Reus en la recerca d’una segona victòria que ompli de confiança l’equip; aquest partit precedirà a l’Infantil Masculí, que rebrà al CB Salou a les 11h, mateixa hora en què el Mini Masculí debutarà a la temporada rebent al Carmelites CBT.
Lluny del Riu Clar Arena tindrem un partit pel matí, més bé serà al migdia, quan el nou Mini Femení debutarà en competició federada a la pista del Sagrat Cor, a les 12:30h.

Súper tarda de dissabte ens esperarà, tant al nostre pavelló com fora. A les 17h tindrem el partidàs de la jornada, la Penya, el Club Joventut de Badalona, ens visitarà per jugar contra el nostre Cadet Masculí A que juga a la categoria Interterritorial. I quan acabi aquest partit que ningú marxi del Riu Clar Arena, perquè tindrem un altre partidàs, el del nostre Sènior Masculí B que debutarà com a local rebent al CB Valls… i no s’acaba aquí la jornada de dissabte a Riu Clar, el Sènior Masculí C debutarà aquesta temporada a les 20:30h contra el Manyanet Reus B.
Dos equips de la nostra línia femenina també jugaran dissabte per la tarda, el Sènior Femení, que debuta després de l’ascens de la darrera temporada al pavelló de La Salle Tarragona a les 18h; i a les 19:45h a Valls, el Júnior Femení buscarà la segona victòria contra l’AE Claret.

Diumenge podrem gaudir de tres partits més, tots pel matí. El primer de tots serà al Riu Clar Arena a les 9h, on el nostre Cadet Femení 05 intentarà guanyar el segon partit de la temporada, contra el CB Cantaires Tortosa. I també al nostre pavelló, a les 12:15h, un altre equip de competició catalana que debuta, el Júnior Masculí, equip que està jugant la categoria especial de primer any i rebrà al júnior B del CN Sabadell, un altre partit que s’haurà de gaudir al Casal Esportiu Riu Clar.

Per finalitzar la jornada tindrem el primer derbi provincial de la nostra temporada a Segona Catalana, l’ADT #ADTTodosEnAzul intentarà sumar la primera victòria de la temporada 2019|2020 a la pista del recent ascendit Reus Ploms Salle B al pavelló del Col·legi La Salle de Reus; un equip que es va estrenar a la categoria amb victòria contundent davant del Centre Catòlic l’Hospitalet B.

Foto de portada: Jero Martínez

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?