L’AD Torreforta, Reconeixement Foca Mediterrània 2020

L’AD Torreforta ha estat guardonat als Premis Ones 2020 amb el Reconeixement Foca Mediterrània 2020.

Aquest reconeixement ha estat atorgat per Mare Terra Fundació Mediterrània, als prestigiosos XXVI Premis Onesç, per reconèixer l’arrel de l’entitat al territori, i la voluntat de crear sinèrgies per aconseguir una realitat més inclusiva, col·laborant amb l’associació Todos En Azul, que treballa per atendre  persones autistes.

Per la nostra entitat és un orgull rebre aquest important reconeixement a la feina que fem any rere any, apropant l’esport base i de primer nivell als nostres barris, sent el club esportiu més important de Ponent, i portant la bandera de Torreforta per tota Catalunya, ara també amb el nostre primer equip a la quarta categoria del bàsquet nacional, la Lliga EBA. Amb uns valors que ensenyem amb el nostre esport, que és el bàsquet. Gràcies a la fundació i al jurat dels XXVI Premis Ones Mediterrània per atorgar-nos aquest important reconeixement.

La gala tindrà lloc al Teatre Tarragona, el 18 de setembre de 2020 a les 20:30h. Més informació a: https://www.facebook.com/events/677842852939313

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?