L’ADT Bonadent IFN, entre Tarragona i Barcelona

Un dels equips que més rendiment esportiu està aconseguint aquesta temporada és l’ADT Bonadent IFN, que actualment està competint al Nivell A de Barcelona després d’haver acabat invicte a la Fase Prèvia tarragonina.

Un equip amb una base de jugadores del Pre-infantil de l’any passat amb algunes incorporacions que està format per onze jugadores amb llicència i reforços de l’equip de categoria inferior, l’ADT Bonadent IFG.

La primera fase va finalitzar amb nou victòries als nou partits disputats, és a dir, invictes i en primera posició; aquest fet va fer re-plantejar la situació i sol·licitar plaça al Nivell A de Barcelona, per poder competir a un nivell més alt; de la Territorial també ho va fer La Salle Tarragona, que només va perdre contra les nostres. Ara, a la segona fase, ja contra equips barcelonins, l’equip porta tres victòries i quatre derrotes als set partits que s’han jugat, i restant tres per finalitzar la fase estan classificades en quarta posició.

Resten tres jornades per finalitzar la fase, dos partits seran fora: Bàsquet Safa Claror i AE Minguella; i finalitzarà al Riu Clar Arena contra el CB Montpedrós Groc.

Les jugadores de l’equip són: Laia Garcia Cabré, Laia Garcia Gutiérrez, Laura Moya, Lena Röber, Ogechi Chukwuelue, Adriana González, Silvia Perdices, Júlia Ortega, Aitana Romero, Núria Chavarría i Alaitz Barreñada; amb l’ajuda d’Ainara Saldaña i Sofia Zerouli; els entrenadors són Jordi Bondia i Esther Andrés.

Gràcies a Bonadent per donar nom a aquest equip!

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?