L’ADT incorpora l’aler Ramón Duró

L’Associació Deportiva Torreforta anuncia el fitxatge de Ramón Duró com a jugador del sènior de Copa Catalunya. El nou fitxatge de l’equip de Ponent arriba procedent del CB Salou, on l’any passat va ser peça clau en l’ascens dels de la Costa Daurada. Format a les categories inferiors de l’ADT, compta amb una àmplia experiència en categories sènior, havent jugant també a Salle Reus i al Reus Ploms. Aquesta és la seva tercera etapa al club. Duró, aler de 30 anys i 1.92 d’alçada, fa dies que entrena a les ordres de Jonathan Quina i debutarà aquest dissabte en el derbi provincial davant el CB Salou, el seu exequip.
Ramón Duró ha explicat que “arribo amb molta il·lusió i moltes ganes d’estar altre cop a casa”. El nou jugador de l’ADT ha assenyalat que “el meu rol serà el de jugador veterà que guiï els més joves, alhora que aporto a l’equip la meva experiència”. Sobre l’equip, Duró ha comentat que “hi alguns aspectes que hem de millorar, però tenim molt potencial per continuar creixent”.
Per la seva banda, el president de l’ADT, Robert Hernández, ha destacat que “estem encants de tenir aquí el Ramón Duró, un jugador format a casa i que té un gran sentiment pel nostre club”. Sobre l’aportació d’aquest nou fitxatge, el màxim mandatari de l’entitat ha afirmat que “per la seva forma de jugar i de ser ens aportarà lideratge i intensitat defensiva, encara que sumarà en tots els aspectes del joc”.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?