L’ADT inicia els entrenaments de pretemporada

Inici de temporada de l’ADT al Riu Clar Arena.

L’ADT ha iniciat aquest dijous els entrenaments de pretemporada al Casal Esportiu de Riu Clar. En aquesta primera sessió, amb l’entrenador de l’equip encara per confirmar, el tècnic del sènior femení, Sergi Farré, ha estat l’encarregat de dirigir la sessió amb la presència de set jugadors sèniors i quatre del sub21. A dia d’avui, l’ADT ha confirmat el fitxatge de Sergi Plaza, procedent del CB Valls, i les renovacions de Marc Hernández, Óscar Souto, Marc Yago, David Yago i Lean Martín
Abans de començar la sessió de treball, el president del club, Robert Hernández, acompanyat del directiu, David Queipo, ha dirigit unes paraules de benvinguda als jugadors del primer equip que aquesta temporada jugarà a Copa Catalunya. Posteriorment, i durant hora i mitja, els jugadors han treballat sobre el parquet del Riu Clar Arena en el que ha estat el primer entrenament del curs.
Sobre l’actualitat de l’equip sènior, Robert Hernández ha assenyalat que “el fet d’haver confirmat la nostra plaça amb cert retard ens està condicionant en la confecció de la plantilla, però continuem treballant per tal de reforçar l’equip i durant algunes setmanes arribaran diversos jugadors a prova”. Així mateix, el president de l’ADT s’ha referit al entrenador de l’equip que “després d’alguns entrebancs, esperem confirmar la propera setmana”.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?