L’ADT inicia els entrenaments de pretemporada

L’ADT ha iniciat aquest dijous els entrenaments de pretemporada al Casal Esportiu de Riu Clar. La primera sessió de treball, dirigida per Jonathan Quina, ha comptat amb la presència dels jugadors del primer equip i els del sènior B. Durant dues hores, els jugadors han suat de valent en una sessió que ha combinat el treball físic amb el treball amb pilota.


A dia d’avui, l’ADT, que enguany militarà de nou a Copa Catalunya, ha confirmat les renovacions de Sergi Plaza, Marc Hernández, Marc Yago i Ramón Duro, mantenint així el bloc de jugadors formats a casa de la passada temporada; i els fitxatges de Víctor Menéndez (Reus Ploms) i David Huertas (CB Salou). Així mateix, Jonathan Quina tindrà jugadors del sènior B en dinàmica del primer equip. L’objectiu del club de Ponent és tancar la plantilla en els propers dies amb quatres jugadors més.


En aquest inici de pretemporada, l’entrenador de l’ADT, Jonathan Quina, ha explicat que “comencem el curs amb molta il·lusió perquè en teníem moltes ganes i amb la voluntat de consolidar i fer crèixer aquest projecte”. Pel que fa a la plantilla, el tècnic dels tarragonins ha assenyalat que “hem donat continuïtat al bloc de la passada temporada, i a més hem incorporat dos jugadors amb experiència a la categoria, i ara queda tancar tres jugadors importants per completar una plantilla que ens permetrà fer coses molt interessants aquesta temporada”.

Leave a Comment

0
Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?