L’ADT no pot guanyar a Igualada (101-55)

Dissabte es va disputar l’onzena jornada del grup C1 de la Lliga EBA, amb el partit entre el Monbus CB Igualada i l’AD Torreforta A, a les 17.45h a la localitat barcelonina.

Els nostres havien de guanyar per mantenir l’última possibilitat de permanència a la Lliga EBA, però no va poder ser, l’Igualada va manar de principi a fi al marcador i no van donar cap opció als nostres, que van certificar la darrera posició del grup. Les intencions de l’equip local ja es van poder veure al primer quart, dominant clarament per 29 a 12 al final del periode; dinàmica que no va variar al segon quart, el CB Igualada arribava al descans amb una projecció de quasi 120 punts, 59 a 29, gràcies al gran encert des de la línia de 6,75m.

Un tercer quart més igualat no va permetre que els nostres s’apropin, tampoc, i és que l’Igualada va tornar a endur-se’n el quart, encara que aquest per només 4 punts de diferència, 22 a 18, i 81 47 al marcador, un resultat contundent que es va ampliar encara més al darrer periode, que va tonrar a dominar clarament el conjunt local, 101 a 55 va ser el resultat final; un resultat que posa fi a les esperances de permanència a la categoria.

La nota positiva del partit va ser el debut a competició nacional, i debut aquesta temporada després de 6 mesos lesionat, d’Àlex Santos, que va disputar 3 minuts on va poder fer un punt des de la línia de tir lliure.

Els nostres tornaran a jugar dintre de gairebé un mes, el 10 d’abril contra l’Anagan Olivar a Saragossa.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?