L’ADT reforça la comissió esportiva amb Sergi Farré, Marc Hernández i Dani Palomo

D’esquerra a dreta, Dani Palomo, Sergi Farré i Marc Hernández. FOTO: ADT
L’Associació Deportiva Torreforta reforça la comissió esportiva amb Sergi Farré, Marc Hernández i Dani Palomo, que se sumen al president Robert Hernández i a Jesús Navas, que a finals de la passada temporada van quedar com a únics membres.
El club del barri de Ponent comptarà enguany amb 16 equips federats, tant en la branca masculina com femenina, més els nens i nenes de l’Escola de Bàsquet. La comissió esportiva, reforçada amb les tres noves incorporacions, fa setmanes que treballa en la composició dels diferents equips de l’entitat, que properament iniciaran els entrenaments de la nova temporada.
El president del club, Robert Hernández, ha assenyalat que “el nostre objectiu era crear una estructura que tingués continuïtat i per això hem incorporat a la comissió esportiva tres noves persones, dues que ja estaven al club i que hem promocionat, com el Marc Hernández i el Dani Palomo, i una tercera, el Sergi Farré, que ve de fora, però que ha encaixat molt bé en la filosofia del club”. Hernández ha destacat que “enguany estem molt satisfets perquè comptarem amb equips tant masculins com femenins en totes les categories, recuperant el sènior femení que feia anys que no teníem”.
Sergi Farré, nascut l’any 1972, arriba a l’ADT després d’estar la passada temporada al TGN Bàsquet. Sorgit del SESE, Farré ha passat per diversos clubs com el Premià, Sarria, Tàrrega, Balaguer, Malgrat o Cantaires Tortosa, entre altres.
Marc Hernández, nascut a Tarragona l’any 1996, jugador del primer equip de l’ADT, és entrenador de segon nivell i els dos darrers anys ha estat el coordinador del Campus d’Estiu de l’ADT. Com a jugador va formar-se a l’escola Sagrat Cor i des de cadets juga al Casal Esportiu de Riu Clar.
Dani Palomo, nascut a Tarragona l’any 1991, ha jugat al CB Vila-seca, al Reus Ploms, al Reus Deportiu i a l’ADT. Com a entrenador ha passat pel CB Vila-seca, l’Escola SPiSP, l’Escola La Canonja i el júnior de l’ADT.

Leave a Comment

0
Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?