L’ADT renova Marc Hernández i Óscar Souto

Marc Hernández i Óscar Souto, renovats.
Marc Hernández i Óscar Souto continuaran vestint la samarreta de l’ADT de cara a la nova temporada a Copa Catalunya. Els dos joves jugadors són les primeres renovacions confirmades de l’equip tarragoní, que en els propers dies anunciarà nous jugadors i l’entrenador que dirigirà l’equip en el seu retorn a la màxima categoria del bàsquet català.
Marc Hernández, base d’1’77 d’alçada i 19 anys, afrontarà la seva segona temporada amb el sènior de l’ADT, tot i que va debutar al primer equip fa quatre temporades. Format als equips de base del col·legi Sagrat Cor, va arribar en categoria cadet a l’equip de Torreforta, on ha anat pujant categories fins arribar al sènior. Hernández ha explicat que “és un gran repte que el club compti amb gent jove per al primer equip de Copa Catalunya i per la meva part donaré el màxim aquest any per retornar la confiança del club”. El base tarragoní ha destacat que “el canvi de categoria és un salt important, ja que Copa Catalunya és una competició amb un gran nivell, però donarem el 200% per tal d’afrontar la temporada amb garanties”.
Óscar Souto, aler d’1’85 d’alçada i 20 anys, disputarà la seva segona temporada completa com a jugador del primer equip. Format a l’Escola Pau Delclòs i al Nàstic, ha jugat també en les categories inferiors del CBT, La Selva del Camp i al sub21 de l’ADT. Souto s’ha mostrat “content per la confiança del club i per l’oportunitat de jugar a Copa Catalunya”.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?