L’ADT, seu de la 4a Edició del Circuit 3×3 de Bàsquet Català

Avui s’ha presentat la quarta edició del Circuit 3×3 organitzat per la FCBQ, un circuit únic a Catalunya que veu reduit el número de seus aquesta edició, al ser un format de 2 mesos, però que visitarà Tarragona el dia 24 de juliol, en la que serà la darrera seu abans de les finals, seu on l’ADT serà l’organitzador.

A la presentació, que s’ha fet fe manera telemàtica, i es pot reviure al següent enllaç: Presentació 4t Circuit 3×3 FCBQ – YouTube, s’han explicat els objectius de la nova edició, les dates i les seus, l’anterior edició, la tercera, va finalitzar precipitadament a conseqüència de la pandèmia, i ara torna amb més ganes que mai, una modalitat, el 3×3, que serà olímpica als Jocs de Tokio.

Tarragona, i la nostra entitat, acollirà la sisena prova, la sisena parada del circuit, serà el 24 de juliol, amb un objectiu: continuar sent el torneig 3×3 de referència a la província de Tarragona, on no només no perdem participants, sinò que els augmentem.

Aquest Circuit puntuarà, en categories Sènior i Júnior, per al FIBA 3×3; i l’equip d’edat Sènior millor classificat els permetrà participar a un Challenge Europeu, que serà classificatori per al World Tour de la FIBA.

Com a novetat, s’incorpora la categoria UNIFICADA, on els equips estaran formats per esportistes amb discapacitat intel·lectual i acompanyants; i la composició dels equips serà de 3DI/2Ac ó de 4DI/1Ac.

Us esperem el 24 de juliol de 2021 al 3×3 de Tarragona!

Leave a Comment

0
Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?