L’ADT, un altre cop al Circuit 3×3 FCBQ

El dia 30 de novembre de 2018 es va presentar la segona edició del Circuit 3×3 organitzat per la FCBQ; un Circuit únic a Catalunya que compta amb més seus que mai, entre elles una a Tarragona, la única, i que estarà organitzada per la nostra entitat, l’AD Torreforta.

A la presentació, que va assistir el President del club, Robert Hernández, es van explicar els objectius de la nova edició, les dates i les seus, amb la intenció de incrementar la presència del Circuit a nivell europeu; a l’anterior edició, hem de recordar que ja es van presentar equips de fora de les nostres fronteres, per exemple a Tarragona van venir jugadors professionals d’Andorra i un equip del Regne Unit.

Tarragona, i la nostra entitat, acollirà la dotzena prova, la dotzena parada del circuit, serà el 13 de juliol, amb un objectiu: continuar sent el torneig 3×3 de referència a la província de Tarragona, on no només no perdem participants, sinò que els augmentem, l’any passat gairebé 70 equips es van apuntar, una bona quantitat tenint en compte altres torneigs que es fan per la ciutat i la província.

Aquest Circuit puntuarà, en categories Sènior i Júnior, per al FIBA 3×3; i l’equip d’edat Sènior millor classificat els permetrà participar a un Challenge Europeu, que serà classificatori per al World Tour de la FIBA.

Aquest any el Circuit comptarà amb 5 noves seus: Sabadell, Manresa, Banyoles, Viladecavalls i Sant Julià de Vilatorta. Us esperem el 13 de juliol de 2019 al 3×3 de Tarragona!

Leave a Comment

0
Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?