L’Infantil Femení gaudeix de l’experència de la Final a 4

L’Infantil Femení va gaudir dissabte d’una gran experiència a Santa Coloma de Queralt amb la Final a 4 territorial, que va deixar a les nostres com el quart millor equip de la província de Tarragona.

Les nostres van intentar donar la sorpresa, però no va ser possible, i malgrat això, res podrà esborrar el treball d’aquestes dues temporades que han estat juntes com equip. El primer partit va ser contra el campió territorial, el TGN Bàsquet, un equip que va donar poques opcions als dos partits que van disputar, va finalitzar amb un resultat de 80 a 35.
El segon partit, per intentar acabar en tercera posició, les va enfrontar a l’equip local, al CB Àguiles, en el que va ser un partit disputat fins al final, amb opcions de guanyar, però que es va acabar decantant cap a l’equip local, 62 a 55.

Després de quedar a les darreres posicions del Nivell B1 l’any passat a Pre-Infantil, l’ADT no només ha competit al Nivell A aquesta temporada, sinò que va finalitzar la jornada proclamant-se com el quart millor equip de la categoria a Tarragona.

Moltes felicitats noies i entrenadors!

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?