L’Infantil Femení jugarà la Final a 4

L’Infantil Femení s’ha classificat aquest cap de setmana per la Final a 4 territorial que es disputarà el proper 1 de juny a Santa Coloma de Queralt, a la pista del CB Àguiles.

El camí no ha estat fàcil, però amb treball, ganes i il·lusió ho han aconseguit, 8 victòries a la Fase Final del Nivell A i 5 a la Fase Prèvia, que fan un total de 13, per 11 derrotes (6 a la Fase Final i 5 a la Fase Prèvia). L’equip s’ha classificat com a quart, per tant tocarà jugar contra el líder i invicte, TGN Bàsquet per buscar un lloc a la final. El primer partit serà a les 10:30h del matí (previsiblement), i el segon serà a les 18:30h, en cas de jugar la final, o a les 17h el partit pel tercer i quart lloc.

Ara, dues setmanes per seguir millorant i creixent, i arribar a la Final a 4 amb la màxima il·lusió possible per aconseguir un bon resultat, encara que el premi a la gran temporada que han fet ja el tenen, que es poder disputar aquest esdeveniment.

L’equip:

Raquel Gil, Júlia Llaó, Lucía Asensio, Laia Roldán, Rita Rehues, Natalia Sánchez, Kadidia Traore, Miriam Plaza, Mariana Betancur, Karen Higueras, Maria Arbó, Irene Sánchez

Entrenadors: Antonio Martín i David Tomé

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?