L’Infantil Masculí Negre jugarà la Final a Quatre

L’equip entrenat per Robert Hernández disputarà, aquest cap de setmana, la Final a Quatre que decidirà el millor equip infantil masculí de la província de Tarragona.

Set mesos després de començar la temporada, l’Infantil Masculí Negre de l’ADT es jugarà, aquest cap de setmana, ser el millor equip de Tarragona a la Final a Quatre que es disputarà el diumenge dia 27 de maig íntegrament al Pavelló del Serrallo i que donarà el tret de sortida amb un partit que enfrontarà als nostres i al primer classificat del grup, El Carme-CBT.

Durant la primera fase, que es va disputar abans de Nadal, els nostres van aconseguir un bagatge de 5 victòries i 5 derrotes, encara que una d’aquestes derrotes, contra l’AB Cunit, va ser per 2-0 al no haver complert les normes de joc passarel·la; malgrat acabar el partit amb victòria tarragonina. Els de Robert Hernández van començar la fase guanyant a l’AB Vendrell per un contundent 32-82, que va fer tancar l’acta del partit, i va acabar la fase també amb una victòria per 54-42 contra l’AB Cunit.

A la segona fase, que va acabar el darrer cap de setmana, els nostre van millorar els resultats i van acabar amb un balanç de victòries positiu, al haver aconseguit 9, per les 7 derrotes, que els ha permés situar-se en cinquena posició, i classificar-se per la Final a Quatre, ja que el CBT només podia participar amb un, i l’altra plaça anava pel cinquè classificat. Va començar amb victòria per 40 punts contra el CB Cambrils, i acabar amb derrota contra, precisament, El Carme-CBT.

Però aquest diumenge a un partit tot pot passar, i l’equip auri-negre de ben segur que ho deixarà tot a la pista, ho donarà tot per intentar jugar la final, al mateix pavelló a les 19 hores; el partit per la tercera i quarta posició es jugarà dues hores abans, a les 17:00.

El primer encreuament enfrontarà als nostres i a El Carme-CBT, a les 10 hores, mentre que el CB Salou i el CB Vila-Seca, segon y quart classificat, jugaran a les 12 hores, un cop acabi el nostre partit.

Molta sort, nois, tota la #FamíliaADT està amb vosaltres!

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?