Crònica: MANYANET REUS vs PIM

Aquesta vegada el Pre Infantil Masculí s’enfrontava al Manyanet Reus al pavelló col. pare manyanet, els nostres no jugàven un partit més i es que era l’últim de la temporada on es jugàven la primera posició.

L’equip sortia amb 9 punts d’avantatge respecte al partit d’anada però tot i això sabien que haurien de fer un molt bon partit per aconseguir la primera posició tot i els 9 punts esmentats.

El primer quart no va poder començar pitjor, en zona ofensiva molt poc encert i en defensa l’equip deixava moltes cistelles fàcils per al rival i això es va traduir en un 10-2 inicial, per sort l’equip va reaccionar i es va tornar a enganxar al marcador.

El segon els visitants es tornen a oblidar de tot un altre vegada i permeten rebots defensius que fa que el Manyanet faci un parcial de 8-0. Gràcies a un temps mort l’equip torna a aproparse al marcador i així arribem al final de la primera part.

Els següents 2 quarts van ser d’anada i tornada, diferents parcials per als 2 equips feia que realment cap dels 2 s’allunyés al marcador, finalment el partit es va acabar decidint per als locals per una diferència de 1 punt (56-55) però no va ser suficient per remontar els 9 punts que portaven de desavantatge i gràcies a això el Pre Infantil aconseguia la 1 posició del grup.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?