Marc Hernández, entrenador del Júnior Masculí 1

Marc Hernández (1996), a qui també volem felicitar perquè avui celebra el seu aniversari, seguirá un any més a les banquetes dels nostres equips, i ho farà com a entrenador del Júnior Masculí 1, que competirà a la categoria especial de primer any.

Després de cinc temporades consecutives portant, entre d’altres, els Cadets Masculins A del club, quatre a Territorial amb una Final a 4 disputada en tercera posició, i un, l’any passat, on l’equip va competir a la categoria Interterritorial; Marc dona un pas més i serà l’entrenador de l’equip júnior masculí de primer any. Durant la seva trajectòria a l’ADT també ha portat equips infantils masculins, minis, benjamins, un júnior femení, un sosts-21 preferent; i entre març i juny de l’any passat va ser un dels entrenadors del Sènior Masculí B de Tercera Catalana.

El calendari de l’equip ja ha sortit, un grup format per 8 equips, la majoria de la Territorial barcelonina; i començarà la primera fase de la temporada amb un plat fort, un derbi, la visita del CB Tarragona al Riu Clar Arena, el cap de setmana el 17 i 18 d’octubre.

Foto: Jero Martínez

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?