Marc Hernández: “L’equip està aconseguint resultats i cada cop juguem millor”

La victòria del passat diumenge a la pista del Ciutat Vella va tenir cert regust amarg, ja que Marc Hernández va patir una lesió al radi de la mà esquerra que el tindrà de baixa fins a principis de 2017. Hem parlat amb ell per saber com està i com veu l’equip després de sis jornades disputades.
– Les lesions no arriben mai en bon moment, però aquesta teva coincideix amb el bon moment de l’equip i l’arribada del nou entrenador fa pocs dies.
Que una lesió arribi en bon o mal moment, considero que és relatiu. En aquest cas, l’equip està molt bé, hem sumat dues victòries consecutives i no crec que afecti l’equip perquè estem en una bona dinàmica de joc i resultats.
– I personalment, tú com estàs?
Personalment em sap greu la lesió, que no em deixarà estar al 100% amb l’equip ara que a més estem en un bon moment. És fotut, però toca recuperar-se, seguir treballant i quan torni ajudar a mantenir el nivell de l’equip.
– Quan tornarem a poder veure’t sobre la pista?
Els metges parlen d’un mes amb el braç immovilitzat i dues setmanes de rehabilitació. L’aturada de Nadal anirà bé per completar la recuperació i espero estar a tope a principis de gener.
– Com has vist l’equip en aquest inici de temporada?
Diumenge vam aconseguir guanyar el primer partit fora de casa i això és important, perquè demostra que estem bé i que cada dia juguem millor. Vam començar la temporada amb un joc anàrquic, però hem millorat, hem aconseguit adaptar el joc dels jugadors de casa amb els estrangers i estem arrodonint el cercle, aconseguint resultats i jugant cada cop millor. Les sensacions són molt bones. 
– Fa pocs dies es va produir el relleu a la banqueta amb la marxa del Robert i l’arribada del Jona. Es nota molt el canvi?
Són dos entrenadors diferents i sí que es nota el canvi. El Robert és més de la “vieja escuela”, mentre que amb el Jona hi ha un estil més modern i ell ha arribat amb moltes ganes. Amb els dos hem aconseguit resultats i el que no canvia és la nostra essència, un equip que no es rendeix mai, molt intens i que lluita sempre fins al final, com ho demostren les victòries contra Cantaires i Ciutat Vella, aconseguides remuntant en els darrers minuts de partit. 
– En aquestes victòries en finals ajustats i remuntant i en l’adaptació dels jugadors estrangers amb els de casa, quina importància té el treball del coach, el Joan Roig?
El treball del Joan és molt bó, sent peça clau per unir l’equip i que aquest es mantingui ferm. Després d’una pretemporada atípica, el Joan ha fet un treball important aportant els seus coneixements i la seva experiència com a esportista de primer nivell.
– Per acabar, com valores el paper de l’afició en aquest primer mes de competició?
L’afició és el nostre sisè jugador i quan juguem a casa ho fem amb un més. El públic és enorme i ens fan notar el seu caliu. El dia del Cantaires, perdiem de deu a falta de dos minuts i amb el seu suport ens van donar ales per aconseguir la remuntada. Esperem que l’afició continuin igual durant la temproada i que nosaltres poguem retornar la seva confiança amb bon joc i victòries.

Leave a Comment

0
Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?