Marc Hernández, primera renovació de l’ADT

L’Associació Deportiva Torreforta anuncia la continuïtat de Marc Hernández de cara a la nova temporada a Copa Catalunya. El base tarragoní és la primera renovació confirmada de l’estiu per l’equip del Casal Esportiu de Riu Clar, que continuarà dirigint Jonathan Quina a la màxima categoria del bàsquet català.
Marc Hernández, base d’1’77 d’alçada i 20 anys d’edat, afrontarà la seva tercera temporada amb el sènior de l’ADT, tot i que va debutar al primer equip fa cinc anys. Format als equips de base del col·legi Sagrat Cor, va arribar en categoria cadet a l’equip de Torreforta, on ha anat pujant esglaons fins arribar al sènior. Hernández disputarà el seu segon curs a Copa Catalunya, categoria en què va debutar la temporada passada, disputant un total de vint partits. 
El base tarragoní ha explicat que “estic agraït al club per l’oportunitat de repetir a Copa Catalunya en una temporada en què “espero consolidar-me a la categoria i oblidar les lesions que el curs passat no em van permetre rendir a un millor nivell”. Per aconseguir aquests objectius, ha assenyalat que “estic treballant des que vam acabar a temporada per tal de ser un millor jugador, millorant el meu físic, la tècnica individual i el tir”. Pel que a nivell d’equip, Marc Hernández s’ha mostrat ambiciós i ha assegurat que “tenim un bloc jove que ja té experiència i amb les noves incorporacions que arribaran, crec que enguany ens toca fer un pas més i lluitar per les primeres quatre posicions”.
FOTO: Eloísa Ruiz

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?