Miguel Ángel Pérez debuta a Lliga EBA

Diumenge passat va debutar amb el primer equip de Lliga EBA el jugador de l’equip júnior de primer any Miguel Ángel Pérez amb només 16 anys, encistellant, també, els seus dos primers punts a la competició.

Miguel Ángel va arribar a l’ADT la temporada 2016-2017, format part de l’equip federat Pre-infantil masculí, passant a l’Infantil Negre la temporada següent, que va competir al màxim nivell territorial amb Robert Hernández d’entrenador, arribant a la Final a 4 tarragonina, i finalitzant en tercera posició; l’any següent va formar part, amb la seva generació, del Cadet Masculí B, que es va proclamar campió, amb David Queipo d’entrenador, de la categoria B2 i va donar pas, la temporada passada, la 2019-2020, al Cadet Masculí A, dirigit per Marc Hernández, que va competir al nivel Interterritorial; i aquesta temporada forma part del júnior de primer any, que està inscrit al grup especial de jugadors nascuts al 2004.

Va poder gaudir dels darrers 3:15 minuts de partit, on va ser capaç de fer 2 punts a l’únic intent que va tenir, a més d’agafar un rebot. En declaracions seves, Miguel Ángel afirma estar molt còmode i content a l’equip, on ha tingut sempre una molt bona acollida, rebent ajuda dels companys, dient que estava emocionat quan els entrenadors li van dir que sortia a jugar.

Aquest és el tercer debut a Lliga EBA pels jugadors de reforç, abans ho van fer Sergio Rovira i Guillem Blázquez, i a la Lliga Catalana ho va fer també Josep Gisbert.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?