Mini Femení, la novetat

Aquesta temporada hem tingut vàries novetats a l’ADT, la més significant és la del Mini Femení, que competeix en competició federada per primer cop des que es va fundar el club.

Es tracta d’un equip que va anar agafant forma durant la temporada passada, amb jugadores de cinquè i sisè; l’any passat algunes jugadores van competir al Mini Mixte en categoria masculina, mentre que d’altres estaven al nostre Pre-mini, ara l’equip s’ha juntat i format un equip nou a la nostra entitat, i és que l’ADT mai havia tingut un equip federat d’aquesta categoria. L’equip consta d’onze fitxes de la categoria.

L’equip va debutar el 5 d’octubre, en un partit contra el Sagrat Cor 09B, on les nostres jugadores es van imposar per 27 a 67, obtenint així la victòria al primer partit de lliga federada de la nostra història. A més a més d’aquest partit, les nostres jugadores han guanyat a CBT (un dels partits) i al Sagrat Cor 09B també la segona volta; el partit contra el Claret va quedar suspès per les condicions meteorològiques. A la segona fase també s’ha obtinugt la victòria contra l’AE Claret 5è als sis partits que s’han disputat.

Encara resta per jugar tota la segona volta i dos partits de la primera, que es jugarà un cop acabi el confinament.

Fotos: Jero Martínez

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?