Mini Masculí, competint a Nivell A

Continuem amb el nostre Mini Masculí, equip que entrenen Marc Hernández i Samba Ndiaye i aquest any està competint al Nivell A de Tarragona.

L’equip està format, principalment, amb jugadors que ja hi eren al nostre club la temporada passada i anteriors, alguns de cinquè i altres de sisè, i també alguna incorporació que han fet més fort l’equip i els han permés jugar i competir al Nivell A.

Els nostres minis van finalitzar la fase prèvia amb quatre victòries i cinc derrotes, acabant en quarta posició del grup, aconseguint la victòria contra el Cantaires Tortosa els dos partits, Lestonnac CBT i contra el Sagrat Cor 09.

A la fase final, que decidirà als quatre equips que jugaran la Final a 4 Territorial, l’ADT va començar amb victòria contra els Cantaires, sent la tercera victòria als tres partits entre els dos equips, i també ha guanyat els dos darrers partits disputats, al Carme Bàsquet 5è i al Carme Bàsquet 6è, posant el balanç en tres victòries i quatre derrotes, i en cinquena posició del Nivell A, restant encara tota la segona volta, set partits més per seguir competint i intentar aconseguir arribar a jugar la Final a 4.

Fotos per: Jero Martínez

Comments
  • Sergio Arts Lorenzo
    Respon

    Que grandes!!! #JoSocADT

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?