Nou format de la Lliga EBA

Aquest dimarts va ser aprovat, per la unanimitat dels clubs catalans de Lliga EBA, el nou format de la Conferència C de la Lliga EBA, que tindrà el seu inici el proper cap de setmana, concretament el dissabte 7 de novembre contra el CB Artés a la localitat barcelonina, i la finalitzarem al Casal Riu Clar contra el BBA Castelldefels el 17 d’abril de 2021.

Amb el nou format la conferència s’ha dividit en cinc grups de set equips cadascun, l’ADT ha quedat enquadrat amb el CB Valls, l’Alpicat, l’Artés, el BBA Castelldefels, el CB Igualada i el filial del Saragossa, l’Anagán Olivar. Cada equip disputarà un total de 12 partits fins al mes d’abril, i es jugarà en dues setmanes consecutives, deixant una de descans per tal de tenir dates disponibles per possibles ajornaments per la pandèmia. Perdrà la categoria el darrer classificat de cada grup, i jugaran play-off d’ascens a LEB Plata els primers classificats i els tres millors segons.

En aquest grup, malhauradament només tindrem un derbi territorial, serà contra el CB Valls, ja que el Salou està al grup 2. El derbi territorial tindrà lloc a la tercera i la desena jornada, jugant primer a Valls el 28 de novembre i al Casal Riu Clar el 27 de febrer.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?