Obertes les inscripcions pel 3×3 de Tarragona!

Avui 27 de Maig ja et pots inscriure al 3×3 que s’organitzarà a Tarragona per l’ADT en l’entorn del Circuit 3×3 de Bàsquet Català.

Des de mini fins a sènior tothom hi té cabuda. Només una única limitació, que serà les 16 places disponibles només en la categoria PRO masculí i 12 places en el PRO femení. Recordar també la possibilitat de jugar en la nova categoria UNIFICADA per jugador/es amb discapacitat intel·lectual.

El Circuit 3×3 FCBQ és un projecte obert a tothom i en fase de creixement continuat, impulsat fa tres temporades per la Federació Catalana de Basquetbol amb l’objectiu de potenciar, promocionar i consolidar el 3×3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats. La 4a edició d’aquest circuit arrenca amb objectius renovats, nova categoria unificada, noves dates i seus, i millores considerables amb la intenció de consolidar el bàsquet 3×3 i incrementar la presència del Circuit a nivell europeu.

L’ADT és una de les seus fixes, amb presència a les dues darreres edicions que es van jugar complertes (la passada, la tercera, es va haver de suspendre i es va disputar en un format molt més reduït).

Més informació i inscripcions a: Tarragona 2021 – Circuit 3×3 FCBQ (basquetcatala.cat)

Leave a Comment

0
Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?