Objectiu: Tornar de Sant Boi amb la victòria

Ja ha arribat la sisena jornada de bàsquet de la temporada, superant el mes de competició tots els equips de l’ADT voldran demostrar la milloria que han tingut al llarg d’aquestes sis setmanes amb bons resultats.

El Sènior Masculí A, que suma dues derrotes consecutives, visita la complicada pista del Club Bàsquet Sant Boi amb l’objectiu de tornar al camí de la victòria, i aconseguir així la tercera de la temporada, després de les victòries contra Santfeliuenc al Riu Clar Arena i contra CB Prat, com a visitants. El rival de diumenge a les 18.30h és un equip complicat i que ha sumat quatre victòries per tan sols una derrota, els jugadors de Toni Larramona hauran de donar el 100% per tornar a Tarragona amb els dos punts.

El Sènior Pro també voldrà sumar una nova victòria després de perdre a la pista del Reus Deportiu, on va anar amb moltíssimes baixes. Jugarà demà dissabte a les 19h al Riu Clar Arena contra el CB Valls, equip que compta amb dues victòries i tres derrotes. El Sènior C visitarà, també demà dissabte a les 17h, un CB L’Ametlla de Mar que té resultats molt parers als de l’equip d’Antonio Martín als que només els separa un punt de la diferència de punts. D’altra banda, el Sènior Femení tindrà un complicat partit contra l’invicte AB Vendrell, que porta 4 victòries en els mateixos partits, mentre que l’ADT ha sumat tres victòries (la darrera el passat cap de setmana) i dues derrotes.

[event_blocks id=”4196″ title=”3 i 4 de Novembre” event=”” team=”0″ league=”0″ season=”0″ venue=”0″ status=”default” format=”default” date=”range” date_from=”2018-11-03″ date_to=”2018-11-04″ date_past=”” date_future=”” date_relative=”0″ day=”” number=”30″ orderby=”default” order=”default” show_all_events_link=”0″ align=”none”]

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?