Partit clau al Riu Clar Arena

El mes de març començarà diumenge amb un partit clau al Riu Clar Arena, l’ADT #ADTTodosEnAzul rebrà al Centre Catòlic l’H B per intentar sumar una victòria que podria ser molt important de cara a aconseguir la permanència directa a la categoria.

Amb la situació molt igualada a la zona baixa de la classificació els nostres rebran al cuer de la taula per intentar sumar la novena victòria de la temporada, una victòria que ens allunyaria de les posicions de promoció de permanència, que en aquests moments està a dos partits (tres comptant l’average particular amb la majoria d’equips).
L’equip de Pedro López arriba al partit després de la darrera derrota contra l’AESE B a l’Hospitalet de Llobregat, amb la necessitat d’aixecar-se i continuar lluitant; aquest serà el tercer partit del nou entrenador a la banqueta, el primer va finalitzar amb victòria, i el segon no va ser possible sortir amb la segona.

El Centre Catòlic, si ben és cert que és el cuer de la classificació, a dues victòries del penúltim, ha aconseguit tres victòries, de les quatre que porta, als darrers cinc partits, guanyant a l’AESE B, al Reus Deportiu i als Ploms, i perdent contra l’Ódena a la darrera jornada i el CB Igualada.

A la primera volta el resultat va ser favorable als que diumenge seran locals per un contundent 49 a 76. Partidàs aquest diumenge al Riu Clar Arena… t’ho perdràs?

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?