Pedro López dirigirà l’ADT a Copa Catalunya

Pedro Luis López Vallejo (1964) va arribar a la banqueta del primer equip de l’AD Torreforta aquest mes de febrer, per canviar la dinàmica de l’equip, que es trobava a la zona baixa de la Segona Categoria del Bàsquet Català; abans de la suspensió de les competicions per la crisi sanitària, l’equip va guanyar tres dels quatre partits amb Pedro López d’entrenador, un inici esperançador de cara al futur, però tot es va aturar.

Ara, tres mesos després del darrer partit de l’equip, anunciem la seva renovació com a primer entrenador, del recentment anunciat nou equip de Copa Catalunya, apostant per la continuïtat d’un entrenador de la casa.

Aquesta és la cinquena etapa a les banquetes de l’ADT, ja va estar la temporada 86/87, que va suposar la seva primera experiència a un equip sènior, quan els equips jugaven a la Plaça 1r de Maig; dues temporades més la 91/92 i la 92/93, portant el Sènior de l’ADT, també a Segona Catalana, aconseguint l’ascens a la segona temporada, amb Robert Hernández com entrenador ajudant; va tornar la 95/96 per portar dos anys un equip Sots-21 que va arribar, els dos anys, al Campionat de Catalunya; i va tornar la 04/05 portant el Júnior Preferent, i la següent el segon equip a Segona Catalana.

A la seva dilatada trajectòria també ha passat per la banqueta del CBT a LEB Plata i LEB Or com entrenador ajudant dels entrenadors Ricard Casas, amb qui va guanyar la Copa Príncipe LEB Plata; Porfi Fisac, amb qui va aconseguir l’ascens a LEB Or; Pep Clarós i Salva Maldonado. Ha estat a la categoria Copa Catalunya amb el CB Vila-Seca, i va aconseguir l’ascens des de Primera amb el CB Salou, entre moltes altres fites.

L’ADT transmet tota la confiança i el suport a Pedro López i al cos tècnic, desitjant èxits i encerts en aquesta nova i il·lusionant temporada a la màxima categoria del Bàsquet Català.

Aquesta és la primera pedra del nou equip, properament anunciarem renovacions i noves incorporacions que portaran la bandera del nostre club i dels barris de Ponent per tota Catalunya.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?