Presentat el Campus ADT Repsol 2016

El Campus ADT va presentar-se a l’Ajuntament de Tarragona. FOTO: Mauri
El Campus ADT, que s’inicia aquest proper dilluns 27 de juny, s’amplia de dues a tres setmanes, allargant-se fins al 15 de juliol. Aquesta és la principal novetat de la 32a edició de les estades esportives organitzades pel club de Torreforta, que es van presentar aquest dimecres a l’Ajuntament de Tarragona, amb la presència de la consellera d’Esports, María Isabel Negueruela; el coordinador del Campus, Marc Hernández; i el representant territorial de l’Esport, Joan Plana.
Cita tradicional en l’inici de l’estiu, el Campus ADT és una activitat lúdica adreçada a infants de 5 a 17 anys i que enguany espera comptar amb 200 participants. Les activitats es realitzaran al Complex Educatiu de Tarragona i, a l’hora de realitzar la inscripció, es pot optar per prendre-hi part durant una, dues o tres setmanes. L’horari és de 9 a 18 h i la inscripció inclou el servei de menjador i el transport en autobús des de diferents poblacions del Tarragonès i el Baix Camp.
Durant tres setmanes, nens i nenes podran practicar bàsquet, però també molts altres esports com futbol, futbol sala, balls esportius, multiesports i rugby, disciplina que enguany es recupera amb la col·laboració del Club Rugby Tarragona. Totes les activitats estan dirigides per monitors titulats.
El Campus de l’ADT compta amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona i, des de fa 25 anys, amb el patrocini de Repsol.
               

Per a més informació i inscripcions es pot consultar la pàgina web www.adtorreforta.com.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?