Prèvia de la catorzena jornada (18 i 19 de gener)

Important jornada la que tenim aquest cap de setmana, número catorze de la temporada i segona d’aquest any 2020. Jugaran tots els equips excepte el Sènior Masculí C, que descansa.

Cinc partits dissabte al Riu Clar Arena, amb un matí ple. Començaran a les 9:15h el Cadet Femení i l’Infantil Femení Groc que jugaran contra el CB Valls i el CB Vila-Seca, respectivament, pel que fa a les cadets, estrenaran aquesta segona fase, després de jugar un partit amistós el passat cap de setmana. A les 11h una altra estrena, la de l’Infantil Femení Negre, que rebrà al Bàsquet Molins en el que serà el primer partit d’aquesta nova aventura de l’equip per la competició barcelonina del nivell A. A les 12:30h derbi provincial de la categoria Júnior Masculí de 1r Any, on el nostre Júnior Masculí rebrà al Salle Ploms Reus per intentar sumar la tercera victòria de la temporada, a la pista reusenca l’ADT va caure per la mínima als darrers instants del partit. Per últim, però no menys important, a les 18:30h el Sènior Femení necessitarà el suport de tota la família ADT per aconseguir la victòria a la darrera jornada de la primera fase de competició.
Diumenge en tindrem dos partits més, el primer serà el del Cadet Masculí A contra Bàsket Almeda a les 10:30h, i el segon serà l’inici de la segona volta a Tercera Catalana Masculina, on el nostre Sènior Masculí B rebrà a les 12:15h la visita de l’AB El Vendrell 2.

Fora del nostre pavelló els nostres jugaran vuit partits més, començant dissabte a les 9h amb el debut del Pre-infantil Masculí al Nivell A contra l’Escola Puigcerver. A les 9:15h torn del Mini Femení contra l’AB El Vendrell a Coma-Ruga; l’Infantil Masculí debutarà aquest any contra la Salle CBT C a les 10h al pavelló del Col·legi La Salle Tarragona; 12:30h un altre equip que debutarà, serà el Mini Masculí a Tortosa. A les 16:30h el Júnior Femení B buscarà la segona victòria de manera consecutiva contra Bàsquet Teresianes, i per finalitzar el dia de dissabte, a les 18:15h el nostre primer equip jugarà contra el CB Sant Josep Obrer A a l’Hospitalet de Llobregat per intentar començar la segona volta com va acabar la primera, amb victòria.
Diumenge a les 10:30h tindrem el partit del Cadet Masculí visitant el pavelló de Salle Ploms Reus per intentar sumar la segona victòria als dos partits d’aquesta segona fase i el Júnior Femení A jugarà a les 17:30h contra el CB Àguiles a Santa Coloma de Queralt.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?