Prèvia de la divuitena jornada (15 i 16 de febrer)

Una jornada diferent és la que tenim aquest cap de setmana, on només tindran partits els equips de competicions territorials, i descansaran el Sènior Masculí A, el Sènior Masculí B, el Sènior Femení, el Júnior Masculí, el Cadet Masculí A, el Cadet Femení i l’ADT Bonadent PIM.

Tot començarà avui amb dos partits fora del nostre pavelló: a les 17:45h partit entre el Carmelites CBT Blau i el Mini Masculí, i a les 18h el CB Salou rebrà al nostre ADT Bonadent IM. Lluny de casa tindrem tres partits més, demà dissabte a les 9h entre el Sagrat Cor 08B i el nostre Mini Femení, també demà a les 12:30h cinquè partit del Nivell A barceloní per l’ADT Bonadent IFN, que visitarà al CB Montpedrós Groc; i ja diumenge a les 10:45h el CB Morell rebrà al Júnior Femení A de l’ADT.

Al Riu Clar Arena en tindrem cinc partits durant el cap de setmana, el Mini Masculí jugarà el segon partit a les 9:15h contra Salle Ploms Reus Negre; a les 11h doble partit, el Cadet Masculí B i l’ADT Bonadent IFG rebran al SPSP i al Joventut Ulldecona respectivament. I per diumenge restaran dos partits més, a les 10:45h partit del Júnior Femení B rebent a la Salle Tarragona, i a les 12:15h el CB l’Ametlla de Mar ens visitarà per jugar contra el nostre Sènior Masculí C, partit que donarà per finalitzada la jonada.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?